Курячий рулет із грушами
- Філе куряче 4 шт.
- Бекон (нарізка)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Грушa 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Масло вершкове
- Перець чорний
- Спеції
Приготувати начинку. Груші вимити, почистити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Порізати кубиками. Розігріти у сковорідці вершкове масло + порізану цибулю і трохи обсмажити (хвилин 5). Далі додати порізані груші і обсмажити ще хвилин 5. Збризнути трохи лимонним соком. Залишити трохи охолонути.
Курячі грудки відбити, накривши харчовою плівкою.
На харчовій фользі розкласти смужки бекону так, щоб вони трохи заходили один на одного.
Зверху на бекон викласти приготовлене філе (повинно вийти щось на зразок прямокутника або квадрата).
Зверху філе посолити, поперчити + приправи. На філе викласти начинку із груш, розподіляючи її майже по всій поверхні. Начинку так само трохи посолити і поперчити. За допомогою фольги згорнути у рулет.
Загорнути рулет у харчову фольгу і відправити у духовку при 180 градусах хвилин на 30. Потім харчову фольгу зверху відкрити і відправити у духовку ще хвилин на 20, щоб бекон трохи підрум'янився.
Перед подачею на стіл порізати шматочками. Прикрасити.
Рецепты из капусты - капуста пелюстка рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Буржуйский салат с Курицей: рецепт салата курица в перьях. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салати з мисливською ковбасоюсалати з мисливською ковбасою
Холодные закуски рецептыУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
ТутКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы
Психолог лариса ренар книгиИнформация о психологе. Тимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе