Курячий рулет із грибами
- Грудка куряча 1 шт.
- Гриби свіжі 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Майонез
Із курячої грудки зняти шкірку.
Вирізати середню кістку, намагаючись не розрізати надвоє. Злегка відбити, посолити і поперчити.
Гриби промити і прокрутити через м'ясорубку із найбільшою сіткою.
Обсмажити на олії (можна обсмажити разом із дрібно порізаною цибулею).
На відбитий пласт курки намазати грибну масу.
Загорнути курку у рулет.
Краї рулету заколоти зубочистками або перев'язати рулет нитками (якщо м'ясо занадто сильно відбито і рветься при заколювання, то необхідно скористатися нитками).
Рулет покласти на сковороду, змащену майонезом. Злегка посолити і поперчити зверху, обмазати майонезом.
Запікати при температурі 200-220°С.
Готовий рулет перекласти на тарілку і закрити великою глибокою тарілкою, щоб курка пом’якшала.
Перед подачею вийняти зубочистки або зняти нитки і порізати скибочками.
Готовим со вкусом: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты для мультиварки, вкусно - легкие блюда.
Выбираете Thermos - приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.