Курячий рулет із грибами

ЗАКУСКИ
713 Курячий рулет із грибами
Фото - Курячий рулет із грибами
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Гриби свіжі 100 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Майонез

Із курячої грудки зняти шкірку.

Вирізати середню кістку, намагаючись не розрізати надвоє. Злегка відбити, посолити і поперчити.

Гриби промити і прокрутити через м'ясорубку із найбільшою сіткою.

Обсмажити на олії (можна обсмажити разом із дрібно порізаною цибулею).

На відбитий пласт курки намазати грибну масу.

Загорнути курку у рулет.

Краї рулету заколоти зубочистками або перев'язати рулет нитками (якщо м'ясо занадто сильно відбито і рветься при заколювання, то необхідно скористатися нитками).

Рулет покласти на сковороду, змащену майонезом. Злегка посолити і поперчити зверху, обмазати майонезом.

Запікати при температурі 200-220°С.

Готовий рулет перекласти на тарілку і закрити великою глибокою тарілкою, щоб курка пом’якшала.

Перед подачею вийняти зубочистки або зняти нитки і порізати скибочками. 

 

Готовим со вкусом: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Рецепты для мультиварки, вкусно - легкие блюда.

Выбираете Thermos - приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter