Курячий рулет домашнього копчення

ЗАКУСКИ
615 Курячий рулет домашнього копчення
Фото - Курячий рулет домашнього копчення
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Молоко 100 мл
  • Борошно 2 ст.л.
  • Спеції (для м´яса та птиці)
  • Кмин
  • Часник 4 зуб.
  • Маслини 10 шт.
  • Фісташки 10 шт.
  • Шпик (бекон)
  • Сир

Курячий рулет домашнього копчення інгредієнти

 

Курячий рулет домашнього копчення На дно гусятниці укласти "вільхову тріску" і дві консервні банки без дна. Зверху цих кілець - дві металеві спиці або подібні поперечини. Вільхову тріску можна замінити тирсою будь-якого плодового дерева.

фото Курячий рулет домашнього копчення

Сир нарізати смужками.

Курячий рулет домашнього копчення Курка Часникові зубочки розрізати уздовж на кілька частин.

Курячий рулет домашнього копчення Яйце Приготувати омлетну суміш: змішати яйця, молоко, борошно, сіль, кмин і спеції.

Курячий рулет домашнього копчення Молоко Із курки обережно зняти шкіру, щоб вона залишилася розрізаною тільки по спинці.

Курячий рулет домашнього копчення Борошно Із тушки зрізати м'ясо.

Курячий рулет домашнього копчення Спеції Шкіру вистелити, обережно розправивши складки і загнувши "кишеньки" від ніжок.

Курячий рулет домашнього копчення Кмин М'ясо відбити.

Курячий рулет домашнього копчення Часник Потім обсмажити омлет.

Курячий рулет домашнього копчення Оливки На шкіру викласти омлет.

Курячий рулет домашнього копчення Фісташки Зверху відбите м'ясо, посолене і присипане спеціями.

Курячий рулет домашнього копчення Шпик Далі маслини, сир, часник.

Курячий рулет домашнього копчення Сир Зверху ще один шар м'яса, сіль, спеції, очищені фісташки, залишені сир і часник. Можна додати шпик або копченості.

Курячий рулет домашнього копчення Далі обережно згорнути рулет, загортаючи в шкіру, закриваючи всі отвори. Обмотати ниткою.

Курячий рулет домашнього копчення Одержаний "кокон" помістити в "каганець".

Курячий рулет домашнього копчення Накрити щільною кришкою і поставити в духовку на 1,5 години при 180 градусах.

Курячий рулет домашнього копчення Готовий рулет потрібно покласти на ніч або хоча б на пару годин під прес, щоб він прийняв форму і з нього вийшла зайва волога.

recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Спартак картинкиНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака

Рецепты французских десертов. Французская десерты рецепты.

рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке

Польская кухня 1993 сериал смотреть онлайнПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Эспрессо объемэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter