Курячий рулет домашнього копчення
- Курка 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Молоко 100 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Спеції (для м´яса та птиці)
- Кмин
- Часник 4 зуб.
- Маслини 10 шт.
- Фісташки 10 шт.
- Шпик (бекон)
- Сир
На дно гусятниці укласти "вільхову тріску" і дві консервні банки без дна. Зверху цих кілець - дві металеві спиці або подібні поперечини. Вільхову тріску можна замінити тирсою будь-якого плодового дерева.
Сир нарізати смужками.
Часникові зубочки розрізати уздовж на кілька частин.
Приготувати омлетну суміш: змішати яйця, молоко, борошно, сіль, кмин і спеції.
Із курки обережно зняти шкіру, щоб вона залишилася розрізаною тільки по спинці.
Із тушки зрізати м'ясо.
Шкіру вистелити, обережно розправивши складки і загнувши "кишеньки" від ніжок.
М'ясо відбити.
Потім обсмажити омлет.
На шкіру викласти омлет.
Зверху відбите м'ясо, посолене і присипане спеціями.
Далі маслини, сир, часник.
Зверху ще один шар м'яса, сіль, спеції, очищені фісташки, залишені сир і часник. Можна додати шпик або копченості.
Далі обережно згорнути рулет, загортаючи в шкіру, закриваючи всі отвори. Обмотати ниткою.
Одержаний "кокон" помістити в "каганець".
Накрити щільною кришкою і поставити в духовку на 1,5 години при 180 градусах.
Готовий рулет потрібно покласти на ніч або хоча б на пару годин під прес, щоб він прийняв форму і з нього вийшла зайва волога.
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Спартак картинкиНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Рецепты французских десертов. Французская десерты рецепты.
рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке
Польская кухня 1993 сериал смотреть онлайнПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Эспрессо объемэспрессо