Курячий рулет
- Стегенце куряче 4 шт.
- Перець болгарський (червоний) 0.25 шт.
- Яйце куряче 4 шт.
- Крупа манна 100 г
- Кунжут
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Перець дрібно нарізати.
М'ясо відділити від кісток. Половину нарізати шматочками.
Половину прокрутити через м'ясорубку.
Яйця із часником збити у міксері.
У глибоку посудину викласти шматочки м'яса, фарш, перець болгарський, вилити яєчну суміш, висипати манку, посолити і поперчити. Ретельно перемішати.
Перекласти отриману суміш у поліетиленовий пакет.
Надати форму ковбаски, щільно загортаючи у харчову плівку. Краї можна перев'язати ниткою.
Покласти "ковбаску" ще в один пакет - для страховки, щоб вода не потрапила. Перекласти у каструлю з водою. Після закипання води варити під кришкою 3 години.
Дістати, остудити.
Кунжут обсмажити і обваляти в ньому отриманий рулет.
Поможем выйти замуж в Германию - консервация грибов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата цезарь с Курицей. Салат с папоротником и Курицей.
Крем для торта: крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
Конфеты Jelly Belly: конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.
ЦИК не дал Лимонову: лимонник торт.