Курячий брусочок
- Філе куряче (грудка) 600 г
- Сир домашній (однорідний, не зернистий) 200 г
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень (петрушка) 1 пуч.
- Масло вершкове 50 г
- Крохмаль (картопляний) 1.5 ст.л.
- Сир твердий 70 г
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Куряче філе подрібнити на м'ясорубці.
Цибулю порізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Жовтки відокремити від білків. У жовтки додати вершкове масло і перемішати.
У курячий фарш додати сир домашній, жовтки + масло, сіль, перець. Ретельно перемішати.
Петрушку дрібно порізати. Додати у фарш зелень і обсмажену цибулю. Перемішати.
Додати крохмаль. Перемішати.
Білки охолодити. Збити в міцну піну.
Акуратно додати білки, обережно перемішати.
Форму змастити олією, посипати сухарями.
Викласти суміш у форму. Сир потерти на дрібній тертці. Посипати зверху і в гарячу духовку на 30 хвилин.
Викласти на тарілку, прикрасити зеленню.
Рецепты салатов на любой вкус - салат белоцерковский рецепт.
Рецепт настоящего Украинского борща тут
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты тортов без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепты блюд французской кухни здесь
Продажа сельхозсырья,цветы: новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.
Микроволновка рецепты приготовления recepti.biz.ua