Курячі шашлички з грибами на шпажках
- Філе куряче 1 кг
- Печериці 6 шт.
- Соєвий соус 4 л
- Аджика 1 ст.л.
- Базилік 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Розмарин
- Хрін 1 ст.л.
- Вино сухе червоне 4 ст.л.
- Зелень
Філе порізати великими кубиками, гриби - пластинками. Приготувати маринад і замаринувати на ніч.
Розігріти олію у сковороді. Нанизати шашлички наступним чином: шматочок філе наметочним рухом, пластинка гриба, кільце цибулі і т. д.
Швидко обсмажити на сковороді шашлички так, щоб зверху закрити поверхню м'яса для того, щоб не губився сік.
Покласти у посудину для мікрохвильовки (або в духовку під гриль, трохи зверху полити маринадом) і запікати 10 хвилин на комбі-режимі (МВ + гриль).
Рецепт торта вишиванка з яблукамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Блюда для фуршета - лучшие блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.
Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты салата с морепродуктамиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки