Курячі шашлички
- Грудка куряча 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль, перець
- Олія 100 мл
- Молоко 30 мл
Цибулю порізати і дрібно перетерти у блендері, додати порізаний дрібно часник, сіль, перець, олію і молоко. Маринад готовий.
Курячі грудки порізати пластинками і нанизати на шпажки, обмазати маринадом, скласти у посудину. Маринувати 30-60 хвилин (поки розпалюється вугілля).
Обсмажити на тліючих вугіллях, але не пересмажувати.
Смачно з овочами-гриль.
Баклажан і цукіні нарізати часточками, змастити маринадом з оливкової олії, давленого часнику, прованських трав, солі, перцю.
Кулинарные рецепты первые блюдаПрограмма Кулинарный блокнот
Рецепты Приготовления - салат радичио рецепты.
Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Купить капусту.
Рецепты из редькиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Готовим со вкусом: новые рецепты тортов с фото.