Курячі ніжки в ажурних панчішках
- Гомілка куряча 6 шт.
- Тісто листкове дріжджове 250 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Спеції
Помити та зварити ніжки. Розморозити тісто. Коли закипить бульйон, додати сіль, лавровий лист, перець горошком та інші спеції. Бульйон повинен бути із насиченим смаком. Варити ще хвилин 10.
Вийняти й охолодити.
Часник вичавити і натерти гомілки.
Коли охолонуть, зрізати шкірочку навколо суглоба.
Увімкнути духовку. Тісто розрізати на смужки за кількістю ніжок і розгорнути приблизно на 35 см. З одного боку на 2/3 довжини смужки зробити косі надрізи.
Обмотати зверху вниз. Щоб було легше обмотувати, верхній край закріпити зубочисткою (тимчасово).
Укласти на деко. Посипати зверху приправою для курки. Змастити жовтком і в духовку.
Температура 200 градусів до золотистої скоринки.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
рецепт приготовления блюда селедка под шубой
Фермерские продукты - крем из сгущенного молока. Купить Крем.
Арахисовая паста низкая цена: ореховая паста рецепт. Шоколадная ореховая паста Эко.
Маковый торт царица эстер рецептИзготовление тортов на заказ
recepti.biz.ua меню Польской кухни
Окорочка в майонезе здесь