Курячі крильця у медовому соусі із кунжутом
2040
інгредієнти:
- Крила курячі 1 кг
- Імбир (корінь) 40 г
- Соєвий соус 150 мл
- Часник 3 зуб.
- Мед 2 ст.л.
- Перець білий 0.5 ч.л.
- Сіль 2 ч.л.
- Кунжут 4 ст.л.
Корінь імбиру очистити, натерти на тертці.
Змішати тертий корінь із соєвим соусом і медом.
Додати натертий часник, сіль і перець, перемішати.
Крильця покласти у маринад, ретельно перемішати.
Накрити тарілкою і поставити під прес, щоб соус рівномірно обволікав крильця, залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі.
Крильця викласти на грати, під ними поставити лист, застелений фольгою. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин, періодично, поливаючи маринадом.
Кунжут, трохи підсмаживши, посипати на готові крильця.
Рецепты мясные салаты. Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом.
Рецепт салата из языка с грибами тут
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепты морепродукты салаты.
Показати коментарі