Курячі крильця у медовому соусі із кунжутом

ЗАКУСКИ
1935 Курячі крильця у медовому соусі із кунжутом
Фото - Курячі крильця у медовому соусі із кунжутом
інгредієнти:
  • Крила курячі 1 кг
  • Імбир (корінь) 40 г
  • Соєвий соус 150 мл
  • Часник 3 зуб.
  • Мед 2 ст.л.
  • Перець білий 0.5 ч.л.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Кунжут 4 ст.л.

Корінь імбиру очистити, натерти на тертці.

Змішати тертий корінь із соєвим соусом і медом.

Додати натертий часник, сіль і перець, перемішати.

Крильця покласти у маринад, ретельно перемішати.

Накрити тарілкою і поставити під прес, щоб соус рівномірно обволікав крильця, залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі.

Крильця викласти на грати, під ними поставити лист, застелений фольгою. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин, періодично, поливаючи маринадом.

Кунжут, трохи підсмаживши, посипати на готові крильця.


Рецепты мясные салаты. Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом.

Рецепт салата из языка с грибами тут

Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепты морепродукты салаты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter