Курячі крильця на багатті
- Курка 1.5 кг
- Лимон
- Смородина червона
- Сіль
- Спеції
За 2 години до смаження курячі крильця посолити (не менше 1 ст. л. солі), посипати спеціями для гриля і для м'яса (грузинські спеції, не менше 2 ст. л.). Лимон розрізати на 2 частини і вичавити сік у крильця, потім розрізати залишений лимон на дрібні частини і додати у загальну масу. Додати 1 склянку перетертої смородини або журавлини, перемішати. Залишити на 1-2 години. Коли прогорить вугілля на багатті, розкласти крильця на решітку і смажити по 15-20 хвилин із кожного боку, перевертаючи.
Польская выпечка рецептыПольское турагентство
Очень вкусные рецепты гуляша: рецепт суп гуляш.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Крем с манкой для торта видеоКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Как приготовить летний салат: салат из ананаса рецепт. Салаты с ананасом.
www.recepti.biz.uaРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Салаты вкусные рецептыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты