Курячі крильця "Хрусткий політ"
- Крило куряче 1 кг
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Борошно 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Олія рослинна 1 скл.
- Спеції (для курки, карі, куркума, червоний перець)
Крила помити, розрізати на 3 частини.
Для того, щоб крильця були соковиті, відварити 10-15 хвилин у солоній і перченій воді.
Приготувати кляр - 1 яйце + склянка борошна (на 1 кг крил подвоїти), додати води трохи, щоб вийшло рідке тісто.
В іншу тарілку насипати панірувальні сухарі + спеції.
У казан на 2 см налити олію, добре нагріти.
Шматочок крильця умочити послідовно у тісто, потім у сухарі, процедуру повторити і - в розпечену олію.
Для того, щоб було достатньо солоно і гостро, в олію додати сіль і спеції.
Протягом 3-5 хвилин на середньому вогні із двох сторін обсмажити крильця.
Потім викласти обов'язково на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Арахисовое масло рецепт с фотоВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты
рецепты праздничных блюд с фотографиями
Производство и продажа лодок РИБ - салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.
Кульки на ялинку своми рукамикульки
Готовим со вкусом - простые рецепты десертов без выпечки с фото. Рецепты здоровой выпечки.
recepti.biz.ua национальные блюда Украинской кухни