Курячі крила або шашлик із курки
1089
інгредієнти:
- Крило куряче (гомілка, філе) 6 шт.
- Кефір 1 скл.
- Оцет (столовий) 3 ст.л.
- Аджика 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Хмелі-сунелі
Крила (гомілки або філе) помити, обсушити, натерти сіллю, перцем і хмелі-сунелі.
Потім натерти курку аджикою.
Залити курку кефіром і додати оцет.
Усе перемішати і залишити маринуватися у холодильнику, годин на 5.
Смажити на гратах на вугіллі до готовності. Приблизно хвилин 20-25.
Блюда - Серий: 226: кулинария блюда из печени. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Приготовление пловаКоктейли и домашнее приготовление вин
Черничное варенье рецепт в мультиваркеРецепты варенья
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд из яиц. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Показати коментарі