Курячі кебаби "Тіка"
- Грудка куряча 1.5 кг
- Коріандр (мелений) 2 ч.л.
- Кмин (мелений) 2 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Імбир (свіжий)
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Паприка 2 ч.л.
- Чилі (порошок) 0.5 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Кінза
- Кисляк 500 г
Порізати курку кубиками (2,5 см) і викласти у глибоку піалу. В окремій піалі змішати всі спеції і додати до курки. Полити курку кислим молоком і добре перемішати. Накрити і залишити на 2 години, краще у холодильник на ніч.
Нанизати шматочки курки на дерев'яні шпажки (попередньо замочені).
Покласти шпажки на розігрітий гриль і обсмажити до готовності або до виділення соку (обов'язково перевертати під час смаження). Подавати із салатом та гарніром.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рогалики рецепты с фото.
Салат з омлетом курячим фле грибамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Салаты из брокколи для похуденияВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Таиландская кухня в спбМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Шашлык из куриных сердец мужскойКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте