Куряча печінка на рожні із прованськими травами
- Печінка куряча 15 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Коньяк 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Приправа (прованська суміш трав)
15 великих шматків печінки помити і замаринувати. Для маринаду використати сіль, перець, сік половини лимона, олію, коньяк і прованські трави. Залишити маринуватися на 15-20 хвилин.
Помідори і цибулю нарізати кільцями. Перець очистити від насіння і нарізати на великі шматки.
Нанизати інгредієнти на дерев'яні шпажки, чергуючи печінку з овочами. Зверху ці заготовки можна полити залишеним від печінки маринадом.
Запікати в аерогрилі або духовці 10-15 хвилин.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Праздничные закуски на Новый год 2014Праздничное агентство. Праздничная компания
Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Рецепты Приготовления.
Осетинские пироги на заказ - рецепты с творогом фото. Мультиварка Philips.