Куряча печінка на рожні із прованськими травами

ЗАКУСКИ
669 Куряча печінка на рожні із прованськими травами
Фото - Куряча печінка на рожні із прованськими травами
інгредієнти:
  • Печінка куряча 15 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Коньяк 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Приправа (прованська суміш трав)

15 великих шматків печінки помити і замаринувати. Для маринаду використати сіль, перець, сік половини лимона, олію, коньяк і прованські трави. Залишити маринуватися на 15-20 хвилин.

Помідори і цибулю нарізати кільцями. Перець очистити від насіння і нарізати на великі шматки.

Нанизати інгредієнти на дерев'яні шпажки, чергуючи печінку з овочами. Зверху ці заготовки можна полити залишеним від печінки маринадом.

Запікати в аерогрилі або духовці 10-15 хвилин.

 

http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Праздничные закуски на Новый год 2014Праздничное агентство. Праздничная компания

Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Рецепты Приготовления.

Осетинские пироги на заказ - рецепты с творогом фото. Мультиварка Philips.

рецепт салат мимоза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter