Куряча голова
- Гомілка куряча 3 шт.
- Печериці 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир 100 г
- Яйце 4 шт.
- Сіль, перець
- Родзинки (без кісточок) 50 г
- Горіхи волоські 50 г
Родзинки розпарити хвилин 15-20.
М'ясо зняти із кісток, нарізати на дрібні шматочки.
Сир і моркву натерти на крупній тертці. Висипати до курки.
Гриби крупно нарізати.
Цибулю нарізати кубиками, обсмажити гриби з цибулею, коли суміш охолоне, теж додати до курки.
Додати горіхи і розпарені родзинки. Посолити, поперчити, додати яйця, все ретельно вимішати.
Покласти суміш у пакет, сформувати кулю, видавити все повітря. Узяти ще один пакет, покласти у нього перший вузлом донизу, знову видавити все повітря і зав'язати. Курячу голову покласти у каструлю. Залити водою і варити приблизно 2 години на середньому вогні, у міру необхідності, підливати воду, щоб куля була вся покрита водою.
Через 2 години вийняти кулю і зняти пакети, м'ясо готове.
Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для пекарни - рецепты новогодних праздничных блюд.
Рецепты тортов без выпечки. Торт Сметанный с клубничкой (без выпечки.
Рецепты мясных салатовКулинарные рецепты
Рецепт торта медовик бисквитныйТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты