Куряча голова

ЗАКУСКИ
925 Куряча голова
Фото - Куряча голова
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 3 шт.
  • Печериці 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир 100 г
  • Яйце 4 шт.
  • Сіль, перець
  • Родзинки (без кісточок) 50 г
  • Горіхи волоські 50 г

Родзинки розпарити хвилин 15-20.

М'ясо зняти із кісток, нарізати на дрібні шматочки.

Сир і моркву натерти на крупній тертці. Висипати до курки.

Гриби крупно нарізати.

Цибулю нарізати кубиками, обсмажити гриби з цибулею, коли суміш охолоне, теж додати до курки.

Додати горіхи і розпарені родзинки. Посолити, поперчити, додати яйця, все ретельно вимішати.

Покласти суміш у пакет, сформувати кулю, видавити все повітря. Узяти ще один пакет, покласти у нього перший вузлом донизу, знову видавити все повітря і зав'язати. Курячу голову покласти у каструлю. Залити водою і варити приблизно 2 години на середньому вогні, у міру необхідності, підливати воду, щоб куля була вся покрита водою.

Через 2 години вийняти кулю і зняти пакети, м'ясо готове.


Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты для пекарни - рецепты новогодних праздничных блюд.

Рецепты тортов без выпечки. Торт Сметанный с клубничкой (без выпечки.

Рецепты мясных салатовКулинарные рецепты

Рецепт торта медовик бисквитныйТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter