Курка по-японськи на шпажках

ЗАКУСКИ
748 Курка по-японськи на шпажках
Фото - Курка по-японськи на шпажках
інгредієнти:
  • Курка (грудка) 600 г
  • Морква 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Цукор 3 ст.л.
  • Вино (біле сухе) 1 ст.л.
  • Васабі

Курка по-японськи на шпажках інгредієнти Половину курячого філе нарізати на квадратики (2 см приблизно).

Курка по-японськи на шпажках Маринад. 2 ст. ложки соєвого соусу + 1 ст. ложку вина + 1 ст. ложку цукру змішати. Занурити в маринад шматочки курки. Залишити на 30 хвилин маринуватися.

фото Курка по-японськи на шпажках Частину курки, що залишилася, пропустити через м’ясорубку. Додати 1 ст. ложу соєвого соусу + яйце + 1 ст. ложка цукру.

Курка по-японськи на шпажках Курка Моркву натерти на тертці або дрібно нарізати. Додати у курячий фарш. Поставити в холодильник на 30 хвилин.

Курка по-японськи на шпажках Морква Потім сформувати невеличкі тефтелі.

Курка по-японськи на шпажках Яйце Шматочки курки та тефтельки нанизати на шпажки по три штуки.

Курка по-японськи на шпажках Соєвий соус Викласти на деко або на барбекю. Якщо смажити в духовці, то треба кілька разів дістати і перевернути. Якщо на барбекю, то при першому перевертанні допомагати лопаткою. Час приготування в духовці 15 хвилин, на барбекю 8 хвилин.

Курка по-японськи на шпажках Цукор Коли курка готова, на кожен шматочок капнути трохи васабі, потім розмазати його ложкою, змоченою водою і подавати до столу посипавши зеленню.

 

Салаты рецепты - салати з майонезом.

торт грильяжный

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter