Курка фарширована
- Курка 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Гриби печериці 200 г
- Батон 0.25 шт.
- Яйце 1 шт.
- Майонез 1 ст.л.
Почистити цибулю, моркву; порізати великими шматками; протушкувати на сковороді (повинні стати м'якими).
Гриби (печериці) порізати тонкими пластинками, відварити до готовності.
Із курки зняти шкіру (крила залишити на місці і внизу лапок залишити маленьку кістку).
М'ясо курки відокремити від кістки.
Батон замочити у воді.
Пропустити через м'ясорубку 2 рази: м'ясо курки, батон, тушковану цибулю, моркву.
Додати яйце і печериці (пластинками), все змішати, сіль, перець.
Деко змастити олією, покласти на нього шкіру курки і нафарширувати її, шкіру зчепити зубочистками і змастити майонезом.
Випікати у духовці до золотистого кольору.
Курку остудити, порізати на шматочки.
Подавати як холодну закуску-нарізку.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты салатов, и рецепт простых салатов http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua праздничный стол рецепты блюд
Майонез Лимончик тут