Курка фарширована

ЗАКУСКИ
689 Курка фарширована
Фото - Курка фарширована
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Гриби печериці 200 г
  • Батон 0.25 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Майонез 1 ст.л.

Почистити цибулю, моркву; порізати великими шматками; протушкувати на сковороді (повинні стати м'якими).

Гриби (печериці) порізати тонкими пластинками, відварити до готовності.

Із курки зняти шкіру (крила залишити на місці і внизу лапок залишити маленьку кістку).

М'ясо курки відокремити від кістки.

Батон замочити у воді.

Пропустити через м'ясорубку 2 рази: м'ясо курки, батон, тушковану цибулю, моркву.

Додати яйце і печериці (пластинками), все змішати, сіль, перець.

Деко змастити олією, покласти на нього шкіру курки і нафарширувати її, шкіру зчепити зубочистками і змастити майонезом.

Випікати у духовці до золотистого кольору.

Курку остудити, порізати на шматочки.

Подавати як холодну закуску-нарізку.

Салаты с перепелиными яйцами рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты салатов, и рецепт простых салатов http://recepti.biz.ua

www.recepti.biz.ua праздничный стол рецепты блюд

Майонез Лимончик тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter