Курка "Битва статей"
- Філе куряче 3 шт.
- Крабові палички 300 г
- Ківі 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Аджика 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Паприка
Прямокутну форму застелити фoльгою і залишити трохи, щоб можна було накрити форму.
Закрити дно куркою, на одну половинку покласти скибочки ківі, на іншу - зелений горошок.
Посипаючи болгарським перцем, викласти крабові палички у середину, по дві штуки у два шари.
Накрити курочкою, немовби обгортаючи палички, посипати морквою.
Накрити залишеною куркою, присипати паприкою.
Накрити фольгою, поставити у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Через 40 хвилин половинку із горошком змастити сумішшю із майонезу, кетчупу і аджики, викласти скибочки часнику і поставити у духовку ще на 10 хвилин.
Залишити остигати у формі, потім форму перекинути на піднос, розрізати на порційні шматочки і подати.
Формы для Пирогов - пирог в разъемной форме. Как приготовить вкусный шашлык.
Рушники оптом: вкусные рецепты с фото на пасху. Главные пасхальные рецепты.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы