Крильця копчені по-домашньому
940
інгредієнти:
- Крильця курячі
- Заварка чайна
- Дим рідкий
- Сіль
- Перець червоний гіркий
- Куркума
- Олія рослинна
- Перець горошком
- Лавровий лист
Крильця розрізати по суглобах, посолити, поперчити, посипати куркумою, вимішати.
У казанок на дно налити олію, додати перець горошком, лавровий листок і укласти крильця.
Залити дуже міцною заваркою, додати 2-3 ст. ложки рідкого диму.
Тушкувати на повільному вогні години 3 до повного википання рідини.
Как приготовить летний салат - рецепты приготовления мясных салатов. Салаты приготовление.
Поможем выйти замуж в Германию: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.
Показати коментарі