Креветки під коньяком
672
інгредієнти:
- Креветки 1 кг
- Коньяк 50 мл
- Вино біле сухе 50 мл
- Сіль, перець
- Часник 6 зуб.
- Кріп
- Олія рослинна
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Приправи
Приготувати маринад: змішати коньяк, вино, лимонний сік, пропущений через прес часник, додати сіль, перець, приправи. Креветки очистити, залити маринадом, накрити і прибрати на добу в холодильник.
Викласти креветки на розігріту сковороду і обсмажити на сильному вогні з двох сторін до рожевого кольору. В останні хвилини додати дрібно порізаний кріп.
Рецепты Приготовления - ореховая паста рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Показати коментарі