Креветки під коньяком

ЗАКУСКИ
677 Креветки під коньяком
Фото - Креветки під коньяком
інгредієнти:
  • Креветки 1 кг
  • Коньяк 50 мл
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Сіль, перець
  • Часник 6 зуб.
  • Кріп
  • Олія рослинна
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Приправи

Приготувати маринад: змішати коньяк, вино, лимонний сік, пропущений через прес часник, додати сіль, перець, приправи. Креветки очистити, залити маринадом, накрити і прибрати на добу в холодильник.

Викласти креветки на розігріту сковороду і обсмажити на сильному вогні з двох сторін до рожевого кольору. В останні хвилини додати дрібно порізаний кріп.

 

 

Рецепты Приготовления - ореховая паста рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter