Крабові палички та картопля у клярі
- Крабові палички 100 г
- Картопля 4 шт.
- Яйце 1 шт.
- Вода 6 ст.л.
- Горілка 1 ст.л.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Сіль
- Сода
- Олія рослинна
Крабові палички розморозити, розрізати навпіл.
Приготувати кляр.
Яйце збити, додати холодну воду і борошно. Збити ще раз, додати горілку, сіль і соду на кінчику ножа.
Палички вмочити у кляр.
Розігріти олію на сковороді і смажити на великому вогні із двох сторін.
Картоплю нарізати тонкими пластиками, посолити і поперчити.
Умочити у кляр і смажити на середньому вогні із двох сторін.
На великому вогні картопля не просмажиться.
Подавати до столу із соєвим соусом або майонез + часник.
Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом www.recepti.biz.ua
Мультиварка Philips - салати з фото рецепти. Настоящий суп харчо с фото.
Куриный рулет со шпинатом и грибамикуриный рулет
Диета: рецепты для похудения: рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Рецепты индийской кухни с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты