Ковбаска з курочки
- Курка 500 г
- Родзинки 50 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль, перець
Відокремити м'якоть від кісток і пропустити через м'ясорубку.
Фарш з'єднати із розпареними родзинками і жовтком.
Туди ж ввести збиті білки, сіль і перець (можна додати вершки, масло вершкове).
Все перемішати і викласти на плівку й загорнути у ковбаску.
Ковбаску опустити у киплячу підсолену воду, варити 1 год.
Готову ковбаску нарізати на порційні шматочки.
Подавати зі свіжими овочами, з рисом.
Можна нарізати на бутерброд.
Рецепты диетическиеКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Арахисовое масло - арахисовое масло фото.
Готовим со вкусом - рецепты американской кухни с фото.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салатов из морковиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон. Рецепт заварного крема для наполеона.
Профессиональные кулинарные сайты тут