Ковбаска по-домашньому
- Фарш яловичий 500 г
- Фарш курячий 500 г
- Часник (маринований) 10 зуб.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Спеції (лавровий лист, чорний перець, коріандр)
- Сіль
- Сало 3 ст.л.
Курячий і яловичий фарш повторно прокрутити у м'ясорубці через дрібну решітку із додаванням цибулі і часнику. Додати мелені спеції і сіль. Сало порізати шматочками 1х1 см, додати фарш і все ретельно перемішати. 1/3 фаршу викласти на фольгу (шматок шириною 29 см і завдовжки 40 см). Фарш треба викласти так, щоб по бічних краях залишалося по 6 см вільної фольги. Акуратно загорнути фарш, формуючи рівний, круглий брусочок. На середині довжини фольги загорнути бічні краї у середину і продовжити загортати. Щоб уберегти сік у середині, загорнути кожну ковбаску у ще один шматок фольги, приділяючи особливу увагу швам. Покласти ковбаски-цукерки на деко, увімкнути духовку на 220 градусів і запікати 20 хвилин, потім зменшити температуру до 180 градусів і залишити ще на 20 хвилин.
Вийняти ковбаски, охолодити до кімнатної температури, звільнити від фольги, порізати.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты капусты пелюстки.
Французская кухня рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты