Ковбаска по-домашньому

ЗАКУСКИ
688 Ковбаска по-домашньому
Фото - Ковбаска по-домашньому
інгредієнти:
  • Фарш яловичий 500 г
  • Фарш курячий 500 г
  • Часник (маринований) 10 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Спеції (лавровий лист, чорний перець, коріандр)
  • Сіль
  • Сало 3 ст.л.

Курячий і яловичий фарш повторно прокрутити у м'ясорубці через дрібну решітку із додаванням цибулі і часнику. Додати мелені спеції і сіль. Сало порізати шматочками 1х1 см, додати фарш і все ретельно перемішати. 1/3 фаршу викласти на фольгу (шматок шириною 29 см і завдовжки 40 см). Фарш треба викласти так, щоб по бічних краях залишалося по 6 см вільної фольги. Акуратно загорнути фарш, формуючи рівний, круглий брусочок. На середині довжини фольги загорнути бічні краї у середину і продовжити загортати. Щоб уберегти сік у середині, загорнути кожну ковбаску у ще один шматок фольги, приділяючи особливу увагу швам. Покласти ковбаски-цукерки на деко, увімкнути духовку на 220 градусів і запікати 20 хвилин, потім зменшити температуру до 180 градусів і залишити ще на 20 хвилин. 

Вийняти ковбаски, охолодити до кімнатної температури, звільнити від фольги, порізати.

 

 

 

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты капусты пелюстки.

Французская кухня рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter