Ковбаса "Куряча вершкова"


- Філе куряче 500 г
- Шинка (варена) 200 г
- Вершки (20% жирності) 300 мл
- Білок яєчний 2 шт.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Перець червоний пекучий (мелений) 0.5 ч.л.
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Часник 0.5 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
Приготувати фарш. Перекрутити м'ясо через м'ясорубку двічі.
Шинку порізати на кубики розміром 0,5х0,5 см і перемішати із фаршем. Покласти у суміш білки, можна додати нарізані кубиками солодкий перець і твердий сир.
У половину вершків можна покласти 1 ч. л. желатину на 50 хвилин, потім підігріти, при помішуванні, до розчинення, але не доводити до кипіння. Остудити до теплого стану і додати фарш. Можна замість желатину використати крохмаль (1 ст. ложку покласти у фарш). Якщо використовувати м'ясо курячих грудок нічого додавати не треба.
Вершки слід додавати поступово, доки не отримається однорідна пластична маса, яко не липнутиме до рук. Викласти масу на лист пергаменту і щільно загорнути, щоб вийшов батон.
Отриманий батон загорнути у харчову плівку, має бути мінімум 4 обороти плівки. Перетягнути у декількох місцях шпагатом. Покласти у велику кількість окропу, щоб він повністю занурився в окріп, і варити при закритій кришці при слабкому кипінні 30-40 хвилин. Ще краще - у пароварці хвилин 45-55.
Остудити, потім покласти у холодильник хоча б на кілька годин, щоб ковбаса загускла.
Таким же чином можна приготувати ковбасу із будь-якого іншого м'яса (варити 1,5 години), з риби (варити 25-30 хвилин), з печінки (варити 20 хвилин).
Безумно вкусные рецепты блюд: капуста пелюстка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua рецепт новогоднее горячее блюдо
Рецепты шашлыков - шашлык из куриных сердец.
Купить оболочку для изготовления - приготовление домашней мясной колбасы.
Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.