Ковбаса домашня
747
інгредієнти:
- Легені яловичі 5 кг
- Серце яловиче 5 кг
- Печінка яловича 5 кг
- Кишки (свинячі) 1 упак.
- Свинина (безкісткова) 2 кг
- Крупа ячна 300 г
- Часник 20 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
Субпродукти і свинину нарізати шматочками і пропустити через м'ясорубку разом із очищеними цибулею та часником.
Кишки промити у проточній воді.
Зварити кашу ячну на воді.
Додати кашу у фарш і перемішати.
Готовий фарш розвести водою, додати сіль і перець чорний. Консистенція фаршу повинна бути рідка.
Кишки заправити фаршем.
Ковбасі надати форму сардельок.
Поставити варитися на 20 хвилин. (Бажано перед цим ковбаски проткнути голкою, щоб вони не лопнули при варінні.)
Викласти на деко і запікати в духовці до золотистої скоринки або можна обсмажити на сковороді.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты из редьки. Купить редьку, цены.
Показати коментарі