Ковбаса домашня
883
інгредієнти:
- Легені яловичі 5 кг
- Серце яловиче 5 кг
- Печінка яловича 5 кг
- Кишки (свинячі) 1 упак.
- Свинина (безкісткова) 2 кг
- Крупа ячна 300 г
- Часник 20 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
![]()
![]()
Субпродукти і свинину нарізати шматочками і пропустити через м'ясорубку разом із очищеними цибулею та часником.
![]()
Кишки промити у проточній воді.
Зварити кашу ячну на воді.
![]()
Додати кашу у фарш і перемішати.
Готовий фарш розвести водою, додати сіль і перець чорний. Консистенція фаршу повинна бути рідка.
Кишки заправити фаршем.
![]()
Ковбасі надати форму сардельок.
![]()
Поставити варитися на 20 хвилин. (Бажано перед цим ковбаски проткнути голкою, щоб вони не лопнули при варінні.)
![]()
Викласти на деко і запікати в духовці до золотистої скоринки або можна обсмажити на сковороді.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты из редьки. Купить редьку, цены.
Показати коментарі