Котлети на шпажках у лаваші
- Фарш м´ясний 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка
- Часник
- Яйце
- Чебрець
- Кмин (мелений)
- Перець чорний
- Сіль
- Борошно 3 скл.
- Дріжджі сухі 1 ч.л.
Натерти цибулю, часник, додати фарш, яйце, чебрець, мелений тмин, перець, сіль. Залишити в холодильнику на 10 хвилин. Витягнути, змочивши руки, сформувати круглі котлети, насадити на шпажки, і обсмажити або запекти. Загорнути у лаваш, подавати з нарізаними петрушкою, помідорами, листям салату.
Тісто для лаваша.
3 склянки борошна.
1 ч. л. сухих дріжджів.
Сіль.
Розвести у воді дріжджі, додати сіль і борошно. Замісити тісто, підсипаючи борошно потроху, замісити м'яке тісто. Розділити на шматочки (у розмір горіха) накрити рушником і дати підійти півгодини, можна і більше. Розкачати в розмір сковороди і смажити.
Салаты с яблоками рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на любой вкус: салат з куркою та грибами.
Рецепты салатов на англ. языкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы