Корейка, запечена у винно-гірчично-медовому соусі
- Корейка свиняча 1 кг
- Мед 3 ст.л.
- Вино (пиво) 5 ст.л.
- Гірчиця у зернах 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Соус барбекю 1 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ч.л.
М'ясо перед тим як готувати бажано промаринувати. Маринад: змішати мед, вино (пиво), гірчицю із зернами, сіль, чорний мелений перець. Головне, щоб було солодкувато, але не дуже густо від меду, а то в процесі приготування мед почне пригорати і в підсумку дасть гіркоту.
Корейку натикати виделкою, щоб маринад краще просочився у середину. У пакет покласти корейку і залити маринадом. Струснути і в холодильник на 12 годин. Бажано іноді пакет у холодильнику перевертати.
Укласти фольгу у форму, у фольги зробити бортики, щоб маринад не витікав. Покласти на фольгу корейку і полити маринадом із пакета. Можна додати бальзамічний оцет, натерти соусом барбекю, можна трохи ще змастити медом. Щільно накрити фольгою зверху, щоб не було щілин. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину 45 хвилин. На останні 15-25 хвилин фольгу зверху розкрити, щоб м'ясо зверху трохи підсушити і вийшла скориночка.
Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт. Вкусные рецепты блюд из яблок.
Майонез по дюкану купитьПроизводство майонеза, масла