Кишеньки з лаваша
1040
інгредієнти:
- Лаваш (тонкий листовий) 2 шт.
- Бринза 150 г
- Яйце куряче (варене) 2 шт.
- Щавель (свіжий) 1 пуч.
- Цибуля зелена
- Кріп (свіжий)
- Олія рослинна
- Сметана
- Масло вершкове
Бринзу подрібнити.
Нарізати щавель.
Спасерувати його на розігрітій сковороді з вершковим маслом до зміни кольору.
Змішати з сиром і подрібненим кропом.
Додати подрібнені варені яйця.
Подрібнену зелену цибулю, перемішати.
Лаваш нарізати на квадрати приблизно 15х15 см.
Згорнути конвертиком.
Oбсмажити на суміші олії і вершкового масла із двох сторін.
Mожно подавати зі сметанним соусом: сметана + подрібнений кріп.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Рецепты салатов из морепродуктов.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Показати коментарі