Кебаб із риби

ЗАКУСКИ
671 Кебаб із риби
Фото - Кебаб із риби
інгредієнти:
  • Риба (біла) 1 кг
  • Лимон 0.5 шт.
  • Вино червоне сухе 0.5 скл.
  • Гранат (зерна) 0.5 скл.
  • Бекон (нарізка) 300 г
  • Помідор (черрі) 300 г

Дерев'яні шпажки замочити в холодній воді не менше, ніж на дві години.

Рибу обробити на філе без кісток і шкіри. Нарізати шматочками, як для шашлику, і залити сумішшю вина, соку лимона і розчавлених зерен граната. Маринувати 1 годину.

Потім шматочки риби загорнути в тонкі смужки бекону, насадити на дерев'яні шпажки, чергуючи з помідорами.

Запекти кебаби на вугіллі або на гратах у духовці.

Подати, прикрасивши оливками, зеленню й цибулею.

Как приготовить вкусный шашлык - выпечка домашнего хлеба рецепты.

рецепт приготовления салата из авокадо

Потрясающе вкусный салат - салат з рибою.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с языком с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Кофейные кексы Манго-Манго. Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами.

Рецепт салата с морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

салат мимоза яблоко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter