Кебаб із риби
- Риба (біла) 1 кг
- Лимон 0.5 шт.
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Гранат (зерна) 0.5 скл.
- Бекон (нарізка) 300 г
- Помідор (черрі) 300 г
Дерев'яні шпажки замочити в холодній воді не менше, ніж на дві години.
Рибу обробити на філе без кісток і шкіри. Нарізати шматочками, як для шашлику, і залити сумішшю вина, соку лимона і розчавлених зерен граната. Маринувати 1 годину.
Потім шматочки риби загорнути в тонкі смужки бекону, насадити на дерев'яні шпажки, чергуючи з помідорами.
Запекти кебаби на вугіллі або на гратах у духовці.
Подати, прикрасивши оливками, зеленню й цибулею.
Как приготовить вкусный шашлык - выпечка домашнего хлеба рецепты.
рецепт приготовления салата из авокадо
Потрясающе вкусный салат - салат з рибою.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с языком с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кофейные кексы Манго-Манго. Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами.
Рецепт салата с морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты