Картопляні тарталетки з грибною начинкою
- Тісто (для тарталеток)
- Картопля - 5-6 шт
- Яйце - 1 шт
- Борошно (з гіркою) - 4 ст. л.
- Спеції (сіль, перець, мускатний горіх по смаку)
- Начинка
- Гриби свіжі - 300-350 г
- Цибуля (велика) - 1 шт
- Сир голандский - 100-150 г
- Масло вершкове (в тісто картоплі) - 30-40г
Відварити картоплю. в мундирі.
Очистити, пом´яти ступкою, покласти шматочок масла, спеції.
Покласти борошно і замісити тісто руками.
Начинка. Нашаткувати гриби і цибулю. З початку обсмажити цибулю.
Окремо гриби, (на початку без масла згасити під кришкою) після з´єднати з цибулею.
З картопляного тіста сформувати тарталетки, форму обмазати рослинним маслом, покласти в середину начинку.
З другої половини зробила жульєни, тобто, обсмажила борошно, поклала вершкове масло, потім сметану. З´єднала з цибульно-грибною масою.
Випікаємо в духовці при t = 180 * 20-25 хв. До готовності хвилин за 5 витягнути, обсипати тертим сиром і допекти тарталетки.
Смачно і в тому, і в іншому варіанті.
Кекси з сиром та ковбасоюкекси з сиром
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Фото и рецепты салатов тут