Картопляні котлетки
- Картопля 0.7 кг
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко 50 мл
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Горіх мускатний 1.5 ч.л.
- Перець духмяний 0.5 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
Картоплю (бажано молоду) відварити до готовності, але не розварювати.
Очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці.
Додаємо в картопля 2 яйця і молоко.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Додати в картоплю. Туди ж додати сіль, перець і мускатний горіх
Далі, в окремій тарілочці збиваємо 1 яйце. Нагріваємо на сковороді соняшникову олію.
Формуємо з нашої картопляної маси котлетки, обвалюємо у яйці і на пательню.
Обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору (по 3-5 хв з кожної сторони).
На дно каструльки кладемо паперові рушники (щоб вони ввібрали зайву олію) і складаємо котлетки.
Салат кучками с корейской морковью и колбасойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с фото.
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд из яиц. Мультиварка Philips.