Картопля, фарширована сиром
1467
інгредієнти:
- Картопля 4 шт.
- Сир (солоний) 200 г
- Масло вершкове 50 г
- Перець чорний (мелений)
Картоплю зварити цілком у шкірці. Сир потрібен на зразок сулугуні, можна фету.
Картоплю злегка остудити, зрізати трохи збоку, вибрати м'якоть і розім'яти в пюре.
На дно картоплини покласти шматочок масла, поперчити, заповнити сумішшю картоплі з сиром, можна додати рубану зелень. Кожну картоплину накрити скибочкою сиру і поставити в духовку запекти на 15 хв.
Пасхальный пост рецепты recepti.biz.ua
Салат с папоротником и Курицей. Салат из Курицы, яблок и апельсина.
Показати коментарі