Карбонат "Ніжний"

ЗАКУСКИ
830 Карбонат "Ніжний"
Фото - Карбонат
інгредієнти:
  • Карбонат 800 г
  • Розсіл (з-під помідорів)
  • Олія рослинна
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)

Карбонат Карбонат покласти на сковорідку кісткою донизу (жирком догори, якщо немає кістки).

Карбонат Зверху посолити, поперчити, посипати цукром і як слід втерти.

фото Карбонат Полити олією так, щоб все м'ясо було облите.

Карбонат Розігріти плиту до найбільшого вогню. Поставити сковорідку і налити біля м'яса розсіл. Для запаху травички у сковорідку покласти.

Карбонат Накрити кришкою і залишити на 10 хвилин кипіти під кришкою.

Карбонат Через 10 хвилин відкрити м'ясо.

Карбонат Перевернути і знову залишити кипіти (не зменшуючи вогонь) під кришкою ще хвилин 10-15.

Карбонат Готове м'ясо можна проткнути паличкою, щоб переконатися, що сік прозорий і тільки трішки забарвлений рожевим.

Охолодити, нарізати.


Шоколадный пудинг рецепт http://recepti.biz.ua

Вкуснейшие рецепты тут - рецепт фасолевого торта. Рецепты тортов.

Книга Рецептов Для Мультиварки - первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.

Рецепты мясных блюд французской кухни www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter