Карбонат "Ніжний"
- Карбонат 800 г
- Розсіл (з-під помідорів)
- Олія рослинна
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
Карбонат покласти на сковорідку кісткою донизу (жирком догори, якщо немає кістки).
Зверху посолити, поперчити, посипати цукром і як слід втерти.
Полити олією так, щоб все м'ясо було облите.
Розігріти плиту до найбільшого вогню. Поставити сковорідку і налити біля м'яса розсіл. Для запаху травички у сковорідку покласти.
Накрити кришкою і залишити на 10 хвилин кипіти під кришкою.
Через 10 хвилин відкрити м'ясо.
Перевернути і знову залишити кипіти (не зменшуючи вогонь) під кришкою ще хвилин 10-15.
Готове м'ясо можна проткнути паличкою, щоб переконатися, що сік прозорий і тільки трішки забарвлений рожевим.
Охолодити, нарізати.
Шоколадный пудинг рецепт http://recepti.biz.ua
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт фасолевого торта. Рецепты тортов.
Книга Рецептов Для Мультиварки - первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.
Рецепты мясных блюд французской кухни www.recepti.biz.ua