Карбонад із грудки індички "Пальчики оближеш"
- Філе індички 1.5 кг
- Часник
- Паприка солодка (мелена)
- Помідор (сушений)
- Сіль
- Олія рослинна
М'ясо помити і замочити на дві години у солоній воді. Вода повинна бути не гіркою від солі, а саме добре солоною.
Приготувати суміш для обмазування із сушeними часником, солодкою паприкою і томатами.
Узяти по три столових ложки кожної приправи і розвести олією (повинна вийти не дуже рідка суміш), додати щe трохи солі.
М'ясо дістати із води, нашпигувати свіжим часником, обмазати гарно сумішшю з приправ і покласти на змащений олією лист.
Нагріти духовку до 250 градусів. Поставити у неї деко із м'ясом і запікати при цій температурі 20 хвилин. Не відкриваючи духовку, вимкнути і залишити м'ясо до повного охолодження духовки.
Дверцята духовки не відкривати.
Салаты с брокколи рецепты с фото простыеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Заправки для Рыбных салатов из оливкового масла. Салат яйца картофель Рыбная консерва майонез.
Продукты для ЗОЖ по низким ценам - пирог из тыквы.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Торт грильяжный бкк отзывыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты