Кальмари-фрі з іспанським соусом
- Кальмар 500 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 6 ст.л.
- Вино біле сухе 5 ст.л.
- Сік лимона 2.25 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Вода 400 мл
- Оливки зелені 2 ст.л.
- Петрушка 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний мелений
Кальмари очистити, нарізати кільцями шириною 1 см.
Вино і сік лимона (2 ст. л.) змішати в мисці і скропити кальмари.
У борошно (4 ст. л.) додати сіль і обваляти кальмари з усіх сторін.
Збити яйця, потім занурити кільце кальмара в яйце.
Смажити в олії до золотистої скоринки (приблизно по 2 хвилини з кожного боку).
Викласти на паперову серветку для видалення зайвої олії.
Кальмари швидко готуються. Якщо перетримати в олії, будуть жорсткими.
Соус. Розтопити 2 ст. л. вершкового масла, додати 2 ст. л. борошна і злегка обсмажити.
Додати півсклянки води і розмішати, щоб не було грудочок.
Потім влити ще 1,5 скл. води, довести до кипіння і додати 1 ч. л. лимонного соку, сіль, перець і дрібно нарізану зелень, зняти з вогню.
2 ст. л. оливок подрібнити, додати в соус і добре перемішати.
Соус перелити в соусник.
Можна додати 1-2 зубчики часнику, пропущеного через прес.
Все для карамели! Формы и другое - конфеты карамель.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат белочка рецепт.
Как приготовить летний салат: салат из моря продуктов. Продукты в магазине Утконос.
Рецепты салата из морепродуктов recepti.biz.ua
Как испечь пирог из тыквы с рисомПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ТутУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рушники оптом - рецепт пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарный сайт консервируем. Сайт - ведическое кулинарное искусство.