Кабачково-гарбузовий тортик
- Кабачок 0.5 кг
- Гарбуз 200 г
- Борошно 3 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Масло вершкове 20 г
- Сіль
- Перець чорний
- Пекарський порошок 0.5 ч.л.
- Яйце 3 шт.
Помити кабачки, натерти на середній тертці. Посипати сіллю і залишити.
Нарізати дрібно цибулю, натерти на тертці гарбуз і підсмажити трохи на вершковому маслі.
Яйця, борошно і пекарський порошок змішати.
Потім додати цибулю і гарбуз, з кабачків вичавити рідину і теж додати, посолити, поперчити й перемішати.
На розігріту сковороду налити трохи олії і вилити суміш, поставити на повільний вогонь, підсмажити з одного і з іншого боку.
Мультиварка Philips: салаты с редькой рецепты с фото.
Капуста выращивание - приготовление брокколи и цветной капусты.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с языком с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепти блюд з мяса.
Салат мимоза рецепт. Рецепт приготовления салат мимоза.