Кабачкові варіації
- Кабачок 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Майонез
- Часник
- Рис
- Шинка 300 г
- Сіль
- Олія рослинна
- Соєвий соус
Кабачки помити, нарізати кільцями 1 см. Скласти в каструльку, посолити, накрити кришкою, декілька разів струсити, щоб просолилися з усіх сторін.
Обсмажити пластинки з двох сторін. Подрібнити часник у майонез і нарізати пластинками помідори.
Кожен кабачок змастити часниковим майонезом, зверху - помідорну часточку. І так 3-4 рази.
М’ясо нарізати соломкою.
У тарілку з кабачками покласти відварений рис, злегка полити соєвим соусом і посипати м'ясною соломкою.
Польская выпечка рецептыУдиви своих родных рецептами супов на каждый день! Узнай подробнее на сайте
www.recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты всевозможных диет
Плов рецепт приготовления с фото пошаговоПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт сырников от юлии высоцкой тут
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд з мяса. Рецепты для пароварки, вкусно.