Кабачки смажені із часниковим соусом і помідором
- Кабачок 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
Ріжемо кабачок кільцями, солимо. Обвалюємо в борошні й обсмажуємо на середньому вогні.
З кожного боку приблизно по 2-3 хвилини до золотистого кольору.
Соус: у посуд викладаємо майонез і додаємо тертий на тертці часник, майонез можна розбавити сметаною.
Кабачки обсмажені викладаємо на тарілку, і кожен кружечок кабачка змащуємо соусом. Зверху нього кладемо кружечок тонко нарізаного помідора. І так робимо з кожним.
Далі по тій же схемі смажимо інші кабачки.
Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти. Рецепты Для Мультиварки.
Готовим со вкусом - рецепты без выпечки.
http://recepti.biz.ua рецепт пампушек к Украинский борщ
Сахарная паста,мастика для тортов: торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.
Рецепт торт медовик. Рецепты. торт медовик.
Как испечь пирог с тыквой и рисомПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: медовик рецепт.