Кабачки по-прованських
- Кабачок (будь-якого сорту)
- Помідор
- Сир твeрдий
- Приправа (Прованські трави)
- Олія оливкова (можна соняшникова)
- Спеції (сіль, перець)
Ось наші всі продукти. Їх кількість я не вказала, оскільки все залежить від розміру форми для запікання. Буде дуже красиво виглядати, якщо взяти кабачки різнокольорові (тобто цукіні, жовтий і салатовий).
Отже: кабачки порізати кружальцями, посолити, поперчити і посипати прованськими травами (така продається в магазині) і залишити на деякий час.
Сир порізати на шматочки, а помідори кружечками.
Беремо форму для запікання, змащуємо її маслом і викладаємо наші продукти в такій послідовності:.
кабачки.
сир.
кабачки.
помідори.
Як ви будете викладати, значення не має. Можна викласти шарами один на інший. А можна так, як я.
Зверху полити трохи оливковою (соняшниковою) олією і запікати в духовці при t180 * близько 30 хвилин (до готовності кабачків). Але цей час буде в кожного різне, все залежить від духовки.
Можна їсти як у гарячому, так і в холодному вигляді. Це як кому подобається.
СМАЧНОГО !. !. !. !. !. !.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт смачного торта. Торты на заказ от Teabakery.
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные блюда для худеющих.