Кабачки по-прованських

ЗАКУСКИ
1115 Кабачки по-прованських
Кабачки по-прованських
інгредієнти:
  • Кабачок (будь-якого сорту)
  • Помідор
  • Сир твeрдий
  • Приправа (Прованські трави)
  • Олія оливкова (можна соняшникова)
  • Спеції (сіль, перець)

Кабачки по-прованських інгредієнти Ось наші всі продукти. Їх кількість я не вказала, оскільки все залежить від розміру форми для запікання. Буде дуже красиво виглядати, якщо взяти кабачки різнокольорові (тобто цукіні, жовтий і салатовий).

Отже: кабачки порізати кружальцями, посолити, поперчити і посипати прованськими травами (така продається в магазині) і залишити на деякий час.

Сир порізати на шматочки, а помідори кружечками.

Кабачки по-прованських Беремо форму для запікання, змащуємо її маслом і викладаємо наші продукти в такій послідовності:.

кабачки.

сир.

кабачки.

помідори.

Як ви будете викладати, значення не має. Можна викласти шарами один на інший. А можна так, як я.

фото Кабачки по-прованських Зверху полити трохи оливковою (соняшниковою) олією і запікати в духовці при t180 * близько 30 хвилин (до готовності кабачків). Але цей час буде в кожного різне, все залежить від духовки.

Можна їсти як у гарячому, так і в холодному вигляді. Це як кому подобається.

СМАЧНОГО !. !. !. !. !. !.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт смачного торта. Торты на заказ от Teabakery.

Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные блюда для худеющих.

католическое Рождество рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter