Кабачки по-провансальськи
1009
інгредієнти:
- Кабачок молодий - 3 шт
- Помідор - 4 шт
- Сир твердий - 100 г
- Олія оливкова - 6 ст. л.
- Часник (стовчений) - 2 зуб.
- Сушений базилік - 2 ч. л.
- Сіль
- Перець
- Зелень
Наріжте кабачки і помідори кружечками.
Розкладіть їх чергуючи рядами в жароміцну форму.
Наріжте тонко сир скибочками.
Розкладіть його між помідорами і кабачками.
Змішайте масло, сіль, перець, базилік, часник.
Полийте цим соусом кабачки.
Запікайте в духовці до готовності.
Готові. кабачки. посипати січеною зеленню.
Смачного!.
Готовим со вкусом: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Рецепты блюд с ливеромКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
ЗдесьКопилка кулинарных рецептов
Показати коментарі