Кабачки по-провансальськи

ЗАКУСКИ
953 Кабачки по-провансальськи
Кабачки по-провансальськи
інгредієнти:
  • Кабачок молодий - 3 шт
  • Помідор - 4 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Олія оливкова - 6 ст. л.
  • Часник (стовчений) - 2 зуб.
  • Сушений базилік - 2 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень

Кабачки по-провансальськи інгредієнти Наріжте кабачки і помідори кружечками.

Розкладіть їх чергуючи рядами в жароміцну форму.

Наріжте тонко сир скибочками.

Розкладіть його між помідорами і кабачками.

Кабачки по-провансальськи Змішайте масло, сіль, перець, базилік, часник.

Полийте цим соусом кабачки.

Запікайте в духовці до готовності.

Готові. кабачки. посипати січеною зеленню.

Смачного!.

Готовим со вкусом: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Рецепты пирогов и пирожков с фото.

Рецепты блюд с ливеромКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

ЗдесьКопилка кулинарных рецептов

рецепты книги юлии высоцкой едим дома