Кабачки круглі, фаршировані грибами
- Кабачок (круглий) 5 шт.
- Гриби свіжі (Портобелло або інші) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Молоко 100 мл
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сир (будь-який) 50 г
- Часник 1 зуб.
- Зелень кропу
Кабачки вимити, зрізати верхівки і зберегти їх. За допомогою ложечки акуратно вийняти м'якоть.
Опустити кабачки і кришечки в киплячу, підсолену воду і варити 10 хвилин.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до прозорості. Додати до цибулі гриби, половину м'якоті кабачків, сіль, перець і орегано.
Смажити до випаровування рідини.
Соус. Нагріти молоко і розтопити у ньому масло. Помішуючи, додати борошно, сіль і білий перець. Соус повинен вийти густий.
З'єднати овочі і соус.
Нафарширувати кабачки начинкою.
У глибоку форму помістити кабачки і налити трохи води. Натерти сир на тертці і з’єднати його з порубаним часником та кропом. Посипати цим кожен кабачок. Накрити фольгою і поставити в духовку при температурі 200°С на 30 хвилин. Потім фольгу зняти і запікати до розплавлення сиру.
Подавати, накривши "кришечками".
recepti.biz ВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы
Салат с Курицей и апельсинами рецепт отзывыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты на праздничный стол: семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты Для Мультиварки.
Картофельные рецепты с фото - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы Bosch.
Мимоза салат яблоко http://recepti.biz.ua