Імам
- Баклажан - 6 шт
- Помідор (1 шт + 3 шт.) - 4 шт
Баклажани очистити, зробити глибокі надрізи вздовж і посолити.
Через 30 хвилин зцідити сік, підсмажити в олії до напівготовності. Злегка остудити.
Нарізану цибулю, натерті морквини обсмажити на олії.
Додати подрібнені часник, петрушку, помідори, червоний перець, сіль, все перемішати і злегка проварити.
Наповнити начинкою баклажани. Покласти їх на лист, поклавши на дно начинку,яка залишилася.
На кожен баклажан покласти по кружечку помідора, посипати подрібненою петрушкою, залити невеликою кількістю води і тушкувати в духовці близько 30 хвилин.
Подавати можна як теплими, так і холодними. Добре б, якщо до столу приготувати заздалегідь, щоб просочилося.
Якщо чесно, то закуска просто супер!.
Рецепты для мультиварки, вкусно - вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Салаты с буряком фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кухонные Принадлежности: рецепты тортов без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепт новогоднего блюда тут
Рецепты Холодных мини закусок. Рецепты Холодных закусок и канапе.
Торт В Мультиварке Рецепты - торт медовый с черносливом рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты праздничных закусок с фото.
Окрошка на воде с майонезом калорийностьВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Польские кухни напрямую из Польши. Блюда Польской кухни.