Ікра овочева "Кабачок - тугий бочок"
- Кабачок 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 4 шт.
- Олія рослинна
- Гвоздика 3 шт.
- Перець духмяний (горошок) 4 шт.
- Горіх мускатний (мелений)
- Перець червоний (мелений)
- Паста томатна 2 ст.л.
- Сіль
- Часник 3 зуб.
Цибулю дрібно нарізати і підсмажити на рослинній олії.
Додати до цибулі терту моркву.
Кабачки натерти на крупній тертці і тушкувати до напівготовності на рослинній олії, окремо від цибулі та моркви.
Потім змішати разом цибулю, моркву і кабачки.
Набір спецій: гвоздика, мускатний горіх, крупно мелений червоний перець.
Додати томатну пасту, сіль і спеції, і тушкувати на невеликому вогні під кришкою.
Під час тушкування помішуємо ікру, інакше може пригоріти.
У кінці приготування покласти гвоздику, подрібнений часник. Перемішати.
Дати настоятися хвилин десять
Рецепты диетических блюд из рыбы при холицистите http://recepti.biz.ua
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салат царская охота с языкомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти гарячих страв.
Салаты с фетой рецептыПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Мультиварка Philips - украинская выпечка рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд в микроволновке.