Хрусткі баклажанові палички
- Баклажан 2 шт.
- Крохмаль 130 г
- Сіль
- Вода газована 0.5 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Йогурт (натуральний) 150 г
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Олія рослинна
Баклажани порізати на смужки шириною 1 см, довжиною 5 см. Посипати сіллю і дати постояти хвилин 30.
Приготувати діп, змішавши йогурт, рубану зелень і товчений часник. Поставити в холодильник охолоджуватися на 30 хвилин.
З яйця, крохмалю, солі та мінеральної води підготувати кляр. Промиті і обсушені баклажанові палички вмочати в кляр і смажити в розігрітій олії.
Дати всмоктатися зайвому жиру, розклавши підсмажені палички на паперовому рушнику.
Хрусткі баклажанові палички готові. Подавати з діпом з йогурту.
ТутКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с омлетом. Как приготовить летний салат.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с языка. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты с творогом фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Американская кухня фильм смотреть онлайнИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
ТутПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза