Хмільний шашлик
- Свинина (яловичина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Паприка мелена
- Яйце куряче 5 шт.
- Горілка 100 мл
М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками, посолити і поперчити.
Ріпчасту цибулю очистити і нарізати тонкими кільцями, додати до м'яса.
Яйця злегка збити, додати горілку і ще раз збити. Отриманим маринадом залити м'ясо із цибулею, добре перемішати. М'ясо із маринадом щільно закрити і залишити на ніч у холодильнику.
Приготувати мангал, розпалити вогонь. М'ясо нанизати на шампури і смажити до утворення золотистої рум'яної скоринки, періодично перевертаючи.
Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта. Крем для торта.
Рецепты Приготовления: мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат белочка рецепт с плавленным сыромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Французские десерты рецепты с фото пошаговоГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Рецепт творожной пасхи http://recepti.biz.ua
Эспрессо с молоком калорийностьэспрессо
Мимоза салат рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома