Хлібець із курячого фаршу
- Фарш курячий 1 кг
- Пластівці геркулесові 1 скл.
- Паприка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
Склянку геркулесу залити окропом, накрити блюдцем і дати набрякнути хвилин 10.
Викласти фарш у чашу, додати геркулес, дрібно нарізану цибулину.
Досить крупно порізати паприку і теж додати у фарш. Все перемішати добре із додаванням спецій (сіль, перець, карі).
Форму застелити фольгою, трохи змастити олією і викласти отриману масу. Випікати хвилин 30 при 170 градусах. Готовність перевірити, проколовши хлібець паличкою - якщо він готовий, буде виділятися прозорий сік.
Готовий хлібець вийняти із форми, зняти фольгу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кекс столичный. Рецепты кексов на любой вкус.
Рецепт салата с языкаРецепты и советы
Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты для пекарни.