"Хліб із фаршу"
	
					840				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Фарш м´ясний 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Майонез 100 г
 Цибулю і часник покласти у кухонний комбайн.
 Цибулю і часник покласти у кухонний комбайн.
 Змолоти у кашку.
 Змолоти у кашку.
 Додати у фарш цибулю, часник, спеції і яйця, перемішати.
 Додати у фарш цибулю, часник, спеції і яйця, перемішати.
Готову масу поставити на 10-15 хвилин у холодильник.
 Форму змастити маслом або маргарином.
 Форму змастити маслом або маргарином.
 Викласти із фаршу дно і борти, у середину покласти начинку: яйце, сир, гриби, бекон або будь-що. Закрити фаршем.
 Викласти із фаршу дно і борти, у середину покласти начинку: яйце, сир, гриби, бекон або будь-що. Закрити фаршем.
 Полити майонезом.
 Полити майонезом.
Поставити у розігріту духовку (180°С) приблизно на 50 хвилин.
 Вийняти за допомогою двох виделок із форми, нарізати на порційні шматки і подати до столу.
 Вийняти за допомогою двох виделок із форми, нарізати на порційні шматки і подати до столу.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з свинячого язика.
Рецепт Холодные закуски салатыУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.
			Показати коментарі		
	
