"Грузинський рулет"

ЗАКУСКИ
775 "Грузинський рулет"
Фото -
інгредієнти:
  • Лаваш (вірменський)
  • Зелень (кріп, петрушка і кінза)
  • Сир твердий

Натерти на тертці сир, нарубати зелень, змішати в однаковій пропорції. Розстелити лист лавашу, посипати приготовленою сумішшю, загорнути в рулет і обсмажити на сковорідці на вершковому маслі приблизно по 1 хв на кожній стороні (до розплавлення сиру). Нарізати на шматки і подавати теплим.

Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.

Рецепты и фото салатов для домашней кухни recepti.biz.ua

Салат венокМясных, фруктовых и экзотических салатов

Простые рецепты блюд - чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.