"Грузинський рулет"
831
інгредієнти:
- Лаваш (вірменський)
- Зелень (кріп, петрушка і кінза)
- Сир твердий
Натерти на тертці сир, нарубати зелень, змішати в однаковій пропорції. Розстелити лист лавашу, посипати приготовленою сумішшю, загорнути в рулет і обсмажити на сковорідці на вершковому маслі приблизно по 1 хв на кожній стороні (до розплавлення сиру). Нарізати на шматки і подавати теплим.
Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Рецепты и фото салатов для домашней кухни recepti.biz.ua
Салат венокМясных, фруктовых и экзотических салатов
Простые рецепты блюд - чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Показати коментарі