Грудка свиняча
- Грудка свиняча 1 кг
- Часник 15 зуб.
- Лист лавровий 5 шт.
- Цибулиння 2 скл.
- Перець горошком 15 шт.
- Сіль 4 ст.л.
- Перець чорний мелений 1 ст.л.
Грудку помити, зробити проколи ножем і гарно нашпигувати часником, попередньо розрізавши один зубок на 3-4 шматочки.
У каструльку покласти лушпиння цибулі, 5 лаврових листків, перець горошком.
Укласти нашпиговану часником грудку і поставити на повільний вогонь на 1 годину 10-20 хвилин, коли вода закипить сильно посолити.
Через 1 годину 20 хвилин дістати і швидко (доки воно ще гаряче) натерти часником і обтерти меленим чорним перцем, винести на холод остигати, коли охолоне, можна загорнути у фольгу і зберігати в холодильнику, можна заморозити.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: смачна вечеря рецепти. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты малоколорийных и диетических блюд. Рецепты диетических блюд при гастрите.
http://recepti.biz.ua рецепт салата капрезе фото
Новогодние закуски рецепты. Рецепты новогодних салатов закусок.
Заказать на дом американская кухня тут