Грибочки по-венесуельськи
- Гриби (печериці свіжі) 0.5 кг
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Часник
- Олія
- Оцет
- Спеції
- Кріп
Миємо й чистимо печериці.
Шинкуємо півкільцями. Беремо каструлю з товстим дном або глибоку сковороду з кришкою. І висипаємо туди гриби.
Подрібнюємо часник.
Сіль.
Цукор.
Олія.
Оцет.
Спеції.
Нарізаємо кріп.
Накриваємо кришкою і ставимо на середній вогонь. Щойно закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 5 хвилин. Далі перекладаємо в баночку і даємо охолонути. Ставимо в холодильник і даємо настоятися 4 години.
Зберігати тільки в холодильнику.
Как приготовить летний салат: рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло рецепт с фото.
Рецепт столичного кекса recepti.biz.ua
Торты без выпечки рецепты. Низкокалорийный торт без выпечки.
Как приготовить летний салат - рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха рецепт с фото.
Украинская кухня книга онлайнИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое